Kategóriák
Uncategorised

5 tipp, hogyan javíthatja a médiamegjelenés esélyeit

Az egyik legjobb módszer a fogyasztói bizalom megteremtésére, ha pozitív visszajelzések jelennek meg a médiában a márkáról. A hagyományos reklám mellett számos más módja van a médiával való kommunikációnak. Az egyik módja a platformunk, amely egy listát kínál szakértőkről, akik készek válaszolni az újságírók kérdéseire. 

A folyamat legelején egy újságíró van, akinek van egy téma ötlete. Ha hiányzik a szakértői vélemény, a Publito.hu oldalon keresztül szakember csoportjaihoz fordulhat. Létrehoz egy felhívást, amely automatikusan a regisztrált felhasználók postaládájába jut. 

Hogyan reagáljunk egy felhívásra?

A kérdés, amelyre válaszolni készül, a postaládájában van. Hogyan növelheti az esélyeit?

  1. Kitöltött profil referenciákkal

Növelheti az Ön iránti érdeklődést azáltal, hogy egy teljesen kitöltött, professzionális profilja van. Töltse ki az összes információt, adjon hozzá fotókat (ideális profil fotókkal együtt) és a referenciákat. 

A mi TIPPÜNK: Ha még nem szerepelt a médiában, nem számít. Készítsen egy tesztjelentést vagy cikket a véleményével, amelyet hozzáadhat a profiljához. 

  1. Válaszoljon gyorsan és tartsa be a határidőket

Az újságírói munka dinamikus és gyors. Sok felhívás pontos dátummal rendelkezik. Általában kevesebb, mint 48 órája van a válaszadásra, ezért próbáljon gyorsan és a megadott határidőn belül reagálni.

  1. Legyen tiszteletteljes és segítőkész

Mutasson érdeklődést az újságíróknak küldött jelentés iránt. Legyen tiszteletteljes, türelmes és hajlandó válaszolni más kérdésekre is. 

  1. Kövesse az újságíró utasításait

A felhívásban gyakran megtalálja a pontos utasítást arról, hogy mire számít az újságíró – a válasz terjedelmére, formájára és felépítésére vonatkozóan. Kövesse ezeket az utasításokat és készítsen pontos választ a kérdésre. 

  1. Érdekes a válaszod?

Képzelje el, hogy sok szakértő válaszol a felhívásra. Miért lenne érdekes az Ön válasza? Ha a helyzet megengedi, a lehető legspecifikusabban írja le a témát. Adjon hozzá érdeklődést saját gyakorlata vagy tapasztalata alapján.

Ha ki akarja próbálni ezt a lehetőséget, regisztráljon a Segítsen újságíróknak és tegye láthatóvá magát a médiában oldalon.

Tudjon meg többet és próbálja ki ingyenes szolgáltatásunkat, amely összeköti az újságírókat a forrásokkal.

Újságíró vagyok

Minőségi forrást keres készülő tartalmához?

DÍJMENTES * szolgáltatás újságírók és bloggerek számára, akik minőségi forrásokat és hivatkozásokat keresnek.

* örökre ingyen

Szakértő vagyok

Keresi a módját, hogyan tehetné magát láthatóvá a médiában?

DÍJMENTES * szolgáltatás szakértők és cégek számára, akik láthatóvá szeretnék tenni magukat a médiában.

* örökre ingyen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük